Slovenian (SI)English (United Kingdom)Italian - Italy

 Podbrdo Trail Running Festival

     grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small   
popkoresa

Podbrdo - Slovenija, 14.6. - 16.6.2019


Zgodovina

Do otvoritve festivala

facebook

PrijavaTriglav april 2018
Torek, 01 Maj 2018 14:27

Ob aprilskem izboru vsebin z našega svetovalnega portala Vse bo v redu se vam naj najprej zahvalimo za dosedanje sodelovanje in izpostavljanje na družbenih omrežjih. Kot naše sponzorirance vas vabimo k branju naših vsebin tudi v prihodnje ter k objavi le-teh na svojih družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. V nadaljevanju posredujemo besedila s neposrednimi povezavami na članke. Besedila lahko seveda tudi preoblikujete, da se bodo skladala z vašim načinom komuniciranja.

 

Vabljeni v Triglav Lab, digitalni center Zavarovalnice Triglav, kjer se lahko seznanite z  novimi storitvami in idejami. Simulator varne vožnje, virtualno izkušnjo, kako poteka reševanje iz avtomobila ob hudi prometni nesreči, simulator potresa … je le nekaj zanimivih razlogov za obisk.

 

Računalniški kriminalci ne napadajo zaradi pozornosti, pač pa zaradi materialnih koristi. Poučite se, kje so ranljive točke vašega digitalnega življenja, kako ravnati z gesli, zakaj je pomembno posodabljati protivirusne programe in kako zaščititi podatke.

 

Ne le, da narašča število računalniških incidentov, povišujejo se tudi odškodnine, ki jih računalniški kriminalci zahtevajo za povrnitev podatkov. Poleg obveznih zaščitnih ukrepov lahko za svoje podatke na elektronskih napravah zdaj poskrbite tudi z zavarovanjem kibernetske zaščite.

 

Kaj narediti v soboto zvečer, ko se zamaši odtok? Preverili smo možnosti z dvema mojstroma vodovodnima inštalaterjema. Kaj pa lahko naredite preventivno, da do zamašitev ne bo prihajalo? Preberite tudi to.

 

Za konec pa vas naj vas in vaše sledilce povabimo, da oddate svoj predlog za najlepšo planinsko pot. Ste vedeli, da imamo v Sloveniji imamo kar 10.000 km urejenih in označenih planinskih poti? Letošnjo sezono v okviru naše družbeno odgovorne akcije Očistimo naše gore v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije izbiramo najlepšo.

 

Seveda pa velja, da nas označite tudi ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Lepo vas pozdravljamo,

 

                           grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small