Slovenian (SI)English (United Kingdom)Italian - Italy

 Podbrdo Trail Running Festival

     grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small   
popkoresa

Podbrdo - Slovenija, 14.6. - 16.6.2019


Zgodovina

Do otvoritve festivala

facebook

PrijavaTriglav maj 2018
Ponedeljek, 28 Maj 2018 17:56

Dragi tekači!

 

Tukaj je že majska izdaja novičk iz Zavarovalnice Triglav in člankov s portala Vse bo v redu, za katere bi želeli, da jih preberete in delite s svojimi sledilci na družbenih omrežjih.  Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Prosimo pa vas, da nas označite tudi ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

 

Ste že prijavljeni na Triglav tek, najlepšo tekaško prireditev jeseni? Še oklevate? Zbrali smo šest dobrih razlogov, zakaj se ga udeležiti. Vabimo vas, da s svojimi sledilci delite dogodek 7. Triglav tek na Facebooku, kjer objavljamo vse pomembne informacije o teku, ter kdaj in kje bodo potekali skupinski treningi. Ali sami že trenirate? Delite in širite s svojimi sledilci tekaško vzdušje z objavo na Instagramu ter jo označite s #triglavtek.

 

Sklenili ste zavarovanje AO, s kaskom ste poskrbeli za avto, ali ste pomislili tudi na zavarovanje voznika? Preberite, kaj krije zavarovanje AO+ in zakaj ga nezgodno zavarovanje ne more nadomestiti.

 

Zemeljski plin je priljubljen energent za kuhanje, ogrevanje prostorov in ogrevanje sanitarne vode. Ali veste, kako ravnati, če zaznate uhajanje plina?

 

Vzdrževanje in zaščita programske opreme oziroma računalnika zahtevata nenehno pozornost. Kljub temu se lahko zgodi, da »zašteka«. V takih primerih vam lahko pomaga zavarovanje računalniške asistence.

 

Ste predan planinec ali občasen pohodnik? Vabimo vas, da oddate svoj glas za naj planinsko pot. Prejšnji mesec smo v okviru naše družbeno odgovorne akcije Očistimo gore zbrali lep kup predlogov, tokrat pa vas vabimo, da izmed teh izberete in glasujete za tisto planinsko pot, ki je vam najbolj pri srcu. K temu povabite tudi svoje sledilce.

 

Do junija vas lepo pozdravljamo.

 

                           grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small