Slovenian (SI)English (United Kingdom)Italian - Italy

 Podbrdo Trail Running Festival

     grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small   
popkoresa

Podbrdo - Slovenija, 14.6. - 16.6.2019


Zgodovina

Do otvoritve festivala

facebook

PrijavaTriglav marec 2018
Četrtek, 29 Marec 2018 00:00

Vas je kdaj zanimalo, kako potekajo testi trčenj in varnosti avtomobilov? Kaj bi povedale lutke, ki sodelujejo v testiranju konzorcija Euro NCAP, o trku, poškodbah in varnosti v vozilih? Preberite hipotetičen intervju z eno izmed testnih lutk.

 

Nikoli ne najdete ključa? Morda je to rešitev za vas. S strokovnjakom s portala Tehnozvezdje smo preverili, kaj je pametna ključavnica, kako se uporablja in kako varna je.

 

Mladim delo in služba ne pomenita več tega, kar sta pomnila starejšim generacijam. Kako razmišljajo mladi o svoji prihodnosti in kakšen bo trg dela? Kaj pa finančni vidik? Omenjene teme sestavljajo vsebino novega Naložbenika. Vabljeni k branju člankov, raziskave, testa in nasvetov. 

 

Ob koncu zimske sezone je treba doma pregledati in poskrbeti za ogrevalne naprave, streho in žlebove, dimnik …, ki so nam dobro služili skozi hladne dni. Spomladansko čiščenje lahko počaka, ta opravila pa ne smejo.

 

Ali znate reagirati, ko vas intervencijsko vozilo prosi za prednost? Upoštevajte nasvete, ki so jih podali gasilci, ter si oglejte posnetek, kako je upravljati 13-tonsko vozilo na nujni vožnji.

 

Da se bomo lahko veselili z vami in vam čestitali, pa nas ob svojih uspehih na družbenih omrežjih označite tudi vi!

 

                           grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small