Slovenian (SI)English (United Kingdom)

 Podbrdo Trail Running Festival

     grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small   
popkoresa

Podbrdo - Slovenija,       18.6.2022


UTP 103 km 2021

GM4O 42 km 2021

Zgodovina

Do otvoritve festivala

facebook

PrijavaPohorje Ultra-Trail

DP - Trail

 

Povabilo na prvo državno prvenstvo Slovenije v Trail teku

 

 

Pozdravljeni, drage športne kolegice in kolegi,


člani športnih organizacij zelo dobro vemo, kako pomembno je v športu napredovanje. Predstavlja cilj uspešnega dela stroke in zavzetega izpolnjevanja obveznosti vsakega posameznika na treningih. Kot zavzet trening so potekala tudi prizadevanja po novostih in razvoju v Atletski zvezi Slovenije, natančneje v Združenju za gorske teke, ki so obrodila sadove v letošnjem letu. Z veseljem vam sporočamo, da je dozorela ideja o organizaciji prvega državnega prvenstva Republike Slovenije v trail teku. Organizacijo in izvedbo smo zaupali izkušeni ekipi z odlično kondicijo, Društvu Aktivni smo - organizacijskemu odboru Pohorje Ultra Trail (prej poznan kot Trail Maraton Pohorje).


Vabimo vas na premiero

Prvo državno prvenstvo v Trail teku se bo odvilo 24. avgusta 2019 na 53 - kilometrski trasi Pohorje Ultra Trail v Rušah.

 

Dolžina: 53,7 km

Vzpon | Spust: +2.720 m | -2.720 m

Datum in čas: 24. avgust 2019 ob 8.00

Start in cilj: Ruše, Športni park Ruše

Časovni limit: 16 ur

MAX št. udeležencev: 200

ITRA: 3 točke


Več podrobnosti trase PUT 53K (višinski graf, razpored okrepčevalnih postaj, podroben opis), pa si lahko preberete tukaj.

 

Prijavite se lahko na tej povezavi. Prvega državnega prvenstva ne smete zamuditi!


Več vas je, ceneje tečete

Skupina, ki šteje več kot 8 tekačev ali tekačic, prejme ob skupinski prijavi na Pohorje Ultra Trail 15-odstotni popust na startnino, ne glede na dolžino izbrane trase posameznega udeleženca. Plačilo startnine mora biti izvedeno v skupnem znesku seštetih startnin prijavljene skupine.

Za skupine z več kot 15 prijavljenimi ceno startnin določajo v individualnem dogovoru, zato jim pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Dobra novica - Run4Free

Vsak mesec se lahko dvema prijavljenima udeležencema na katerokoli traso Pohorje Ultra Trail, nasmehne sreča. Vse do meseca avgusta bodo organizatorji v nagradni igri podelili 2 startnini vsak mesec. Sodelujete tako, da se prijavite na eno od tras in držite pesti za srečo pri žrebu.

Več informacij o lokaciji izvedbe, vseh ostalih podrobnostih, možnosti bivanja v času prireditve,... lahko dobite na pohorjeultratrail.si.

 

Se vidimo 24. avgusta na Pohorju!

 

 

                           grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small